Börs

Any data to show

Besökare

Vi har 20 besökare online
Fahrion - Centro P verktygshållare PDF Skriv ut E-postadress

Det bästa marknaden har att erbjuda

Med Centro P har vi en precisionschuck för hylsor som fortsätter vår tradition av hög precision och kvalitet. Med Centro P har vi tagit ett steg upp från konkurrerande märken och erbjuder högre precision, spännkraft, flexibilitet till ett bra pris.

Med över 220 olika skaft, längder och diametrar så har vi ett brett sortiment av verktyg som passar alla olika användningsområden. Och om vi inte har nåt som passar kontakta oss! Vår filosofi är: ’if it doesn’t fit, we’ll make it fit!’


Centro P finns i 2 olika utföranden

GER precisionschuckar för hylsor som följer DIN ISO 10897 (OZ) standarden.  Väldigt hög koncentricitet med ≤ 3 µm i Fahrion GER-HP spännhylsa eller ≤ 6 µm i Fahrion GER-B spännhylsa.

Samt GOZ precisionschuck för spännhylsor som följer DIN ISO 10897 (OZ) standarden. Extremt stabil för grovfräsning med spännkraft på över 600 Nm med CP432.

 • GER-GB hylsor passar ej i GER chuckar.


 • Egenskaper

  En precision på ≤ 3 µm och ≤ 6 µm uppnås med GER-HP samt GER-B hylsorna. (Mätt på ett avstånd av 3 x verktygets diameter från början på utsticket.) Alla eventuella vibrationer absorberas av spännhylsorna. Centro Ps unika trapetsformade gänga och guide med dubbel längd gör den ideal för skärning med hög hastighet och precision. Spännhylsorna DIN ISO 15488-B (ER(ESX) samt DIN ISO 10897 (OZ) är perfekta lågkostnadsalternativ till andra system såsom chuckar med cylindriska ärmar och krympchuckar.

  Centro P systemet funkar för alla tänkbara områden: Borrning, fräsning, gängning, HPC/HSC, försänkning etc. Dom passar dessutom för torr körning samt tuffare fräsning i temperaturer ända upp till 200° och står emot temperaturförändringar väl. Förutsatt att du följt instruktionerna väl och att verktygsskaftet överensstämmer med hylsans diameter så behöver du inte tänka på spännkraften. Den bibehålls även om verktyget har lagrats en längre tid.
   

  För mer information ring eller maila oss! Ni kan även besöka Fahrions webbsida om Centro P på:

  http://www.fahrion.com/en/efficiency/centro-p/