Börs

Any data to show

Besökare

Vi har 17 besökare online
Neukomm styrbussning av polymer och HM PDF Skriv ut E-postadress

NY STYRBUSSNING AV POLYMER, EN NYHET FRÅN NEUKOMM SA, SCHWEIZ

 

Våra nya styrbussningar i ett stycke polymer är en exklusiv produkt som enbart tillverkas av NEUKOMM SA.

Styrbussning av polymer från Neukomm är resultatet av flera års utveckling och provkörning. Det är en ekonomisk lösning för alla kunder som använder svarvar med swiss-type spindel. Samma pris oavsett genomgång.

Konvetionella bussningar har ibland problem med att materialet kan fastna och bli repigt. Den nya bussningen är gjord av polymer, både kroppen och kärnan. Materialet är självsmörjande och har extremt låg friktion vilket innebär att stångmaterial glider genom utan spel. Garanterat hög rundhet för hög precision på slutprodukten.

Bussningen rekommenderas för alla sorts material, från titan, rostfritt, stål med eller utan bly, aluminium, till mässing, plast och fiberglas mm.

Polymerbussningen slits inte ut. Dess livslängd beror på flera faktorer som även gäller vanliga styrbussningar av hårdmetall, d.v.s. materialet som bearbetas, bearbetningshastighet, vad som tillverkas, om skärvätska används, om den används i roterande hållare eller ej etc.

Materialet möter de alltmer strikta regler som gäller för att skydda miljön. Produkten innehåller inga tungmetaller som normalt finns i hårdmetallbussningar.

Finns tillgänglig i en mängd olika utförande och storlekar för runda, sexkant och fyrkant material.

NEUKOMM TILLVERKAR GIVETVIS OCKSÅ HM-BUSSNINGAR!
 DERAS KOMPLETTA KATALOG FINNER NI HÄR: 
http://www.neukomm.ch/document1/index.html

Nyhet!

Styrbussning i metall med polymerinlägg.

Ger samma fördelar som vanliga polymerstyrbussningar, men eftersom kroppen är av metall tål bussningen mycket tyngre operationer. Trots detta så lämnas inga spår eller märken på de stänger som bearbetas!